Kan ik mijn account verwijderen?

(Voor het opzeggen van een abonnement van school of instelling: klik hier)

Een gebruikersaccount kan verwijderd worden in de app. Ga hiervoor naar instellingen (rechtsboven) en scroll dan helemaal naar onderen. Klik daar op Account verwijderen en bevestig het vervolgens door het invullen van je gebruikersnaam.

WAARSCHUWING: door het verwijderen van het account worden alle aan dit account  gekoppelde gegevens (zoals scores etc.) gewist! Dit is niet meer te herstellen!!!