Android app niet te vinden in de PlayStore?

Het kan zijn dat je Android OS te oud is en dat je daarom Earz en Earz Solo niet in de PlayStore kunt vinden, of dat je problemen in de app tegenkomt.
Probeer je OS naar een hogere versie van Android te upgraden, maar als dat niet wil is er voor de app Earz (dus niet voor Earz Solo!!) een oplossing:

• Open op het Android apparaat de browser Chrome.
  • Open daar Earz
    Als Earz nu ‘normaal’ werkt, kun je daarna dit doen:
  • Tik rechtsboven op een pictogram met drie stipjes.
  • Tik op Toevoegen aan startscherm.
  • Geef de site een herkenbare titel of laat de standaardbenaming staan.
  • Tik op Toevoegen en eventueel nogmaals op Toevoegen.
  • Het Earz -icoon staat nu op je startscherm, en van daaruit kun je in het vervolg in de ‘web-app’ inloggen.

Eventueel kun je oudere versies van de app hier downloaden, maar let op: deze zullen niet alle functies hebben en/of soms niet goed functioneren!