Help, ik kan niet (meer) inloggen op de app!

De Earz app (NB. voor de app Earz Solo zie onderaan!)

AppInlogStud_NL

In te vullen in het inlogscherm:
(1) Gebruikersnaam:
Afhankelijk van de instellingen van de school/organisatie ben je vrij om deze te kiezen, of heb je die van de school/organisatie ontvangen.
(2) Wachtwoord:
Het wachtwoord dat je van de school/organisatie hebt ontvangen (meestal 6 karakters, maar kan ook anders zijn).

Earz Solo
Onderaan in het inlogscherm vind je de mogelijkheden om een account aan te maken of een vergeten wachtwoord op te vragen.
Zie je dit niet, dan gebruik je waarschijnlijk de app ‘Earz’ en en niet ‘Earz Solo’!