(Waarom) Moet ik steeds opnieuw inloggen?

In principe worden de gegevens die je de eerste keer gebruikt bij het inloggen op de Earz app, op je apparaat onthouden. Dat bekent dus dat je niet steeds deze inloggegevens opnieuw in hoeft te voeren.

Wel moet je deze gegevens opnieuw invoeren als:
•  je jezelf bij de app hebt uitgelogd. (De app verlaten is voldoende om het spelen -tijdelijk- stop te zetten.)
•  je bv. lange tijd niet hebt gespeeld. (Om veiligheidsredenen vraagt de app dan om je inloggevens opnieuw in te voeren.)